Om oss

SupporterKraft er et initiativ fra Tinde Energi som sikrer lokale idrettslag uansett størrelse, lokasjon eller idrett en stabil inntekt gjennom hele året. Med strømavtale gjennom lokale idrettslag kan hvem som helst bidra, uten å merke noen forandring på økonomien eller løfte en finger. Faktisk kan mange spare penger på våre avtaler!

Gjennom SupporterKraft kan hvilket som helst idrettslag bli en strømleverandør. Hver klubb får egen landingsside med egen logo, denne setter vi opp og drifter for dere. Man velger selv hvilket produkt man vil selge til sine medlemmer, og vi er selvsagt med dere i alle steg for støtte og rådgivning. SupporterKraft står selvsagt også for kundeservice.

Vi hjelper bedrifter og privatpersoner med å bli miljøvennlige og klimakompenserte, i tråd med Paris-avtalen.

Ved å være kunde av ditt idrettslag og SupporterKraft, støtter du FN-verifiserte prosjekter i utviklingsland tilsvarende co2-avtrykket til din bolig eller bedrift samtidig som du støtter din klubb. Alle kunder mottar et oblat for å merke bygg, samt et sertifikat som bevis på at de er miljøvennlige og klimakompenserte, som kan publiseres på nettside, i sosiale medier og i årsrapport.

SupporterKraft er rett og slett positivt for alle: idrettslaget får en stabil inntekt og forbrukerne får billig og miljøvennlig strøm. Vi er med dere i hvert ledd og sikrer alle en god opplevelse.

Hva venter du på? Bli en del av SupporterKraft i dag!

Gratis landingsside
Vi setter opp deres landingsside på nett og står for all drift!

 

Ingen jobb
Vi administrerer alle kunder, herunder innkjøp av strøm og fakturering av kunder.

 

Ingen risiko eller bindingstid
Du slipper risiko som ved vanlig dugnad der man ofte må kjøpe inn store partier. Vi har ingen bindingstid.

Ingen kostnad
Det er kostnadsfritt å etablere og bruke. Vi tar kun et administrasjonsgebyr som er bakt inn i den konkurransedyktige strømprisen.

Salgsstøtte
Vi har et profesjonelt salgsapparat som kan bistå i å øke kundemassen deres, spør oss om detaljer.

Økte inntekter for klubben
Tilfør klubben gjentagende inntekter år etter år. I tillegg til ordinære dugnader eller istedenfor, for å skåne medlemmene.